Gratis levering over - 2500nok. Fastekunder - har spesielle rabatt - kontakt oss gabriele@beauty-box.no

Sculptural Polybase, Neutral warm french, 10 ml

176kr

Sculptural Polybase, Nøytral varm fransk, 10 ml

En skulpturell polybase er en kombinasjon av base, farge og gel i én formel. Dette er TRIPOLYMER-teknologien som gjør at du kan få jobben gjort raskt og feilfritt.

Det avanserte TPO-forbindelsen i formelen er ansvarlig for rask herding av polymerene, selv med et høyt innhold av pigmenter, og sikrer utmerket vedheft av materialet til negleplaten. Det ekstremt høye innholdet av pigmenter og den viskøse teksturen gjør det mulig å forme produktet og til og med gjenopprette neglearkitekturen uten store anstrengelser. Den unike viskøse, godt pigmenterte teksturen sikrer en jevn overflate av den dannede neglen og fargen.

Ikke-rinnende, elastisk, selvutjevnende, maskerer umiddelbart alle ujevnheter i neglen.

Bærbar som en gel: SOLID, HOLDBAR, HOLDBAR.

Varmer/brenner ikke negleplaten.

Enkel påføring og dannelse av negleplaten, utfører funksjonen som en base, kan brukes til å gjenopprette neglearkitekturen uten store anstrengelser.

Det er mulig å utføre den kastede franske teknikken.

vis mindre

Forbered negleplaten som vanlig: utfør en manikyr og gi neglen en form.

Fjern overflødig fett og fuktighet med Didier Lab Dehydrator.

For forskjellige typer negleplater, velg en av følgende kombinasjoner av bruk. VIKTIG Å VITE! Hvis du ikke påfører en transparent base – Polybase-pigment kan absorberes i negleplaten.

BOND * (* Syrefri Bond, Ekstra Bond Neglereparasjon, Syreprimer) + Polybase. Avhengig av typen negleplate, velg en av de ekstra bindemidlene.

Base Coat + Polybase. Et ytterligere alternativ er å bruke en transparent base, som vil jevne ut ekstremt deformerte negler, eller sikre enda bedre vedheft av negleplaten til Polybase.

Bruk av Polybase med gel, akryl- og polygele-systemer som et fargebelegg.

Lyse farger kan lakkes med 1 rik, formende lag på grunn av permeabiliten. Lakk mørke farger i 2 lag.

Lakk de mørke fargene på skulpturell polybase i 1 tynt lag og tørk i en LED-lampe i 60 s. / UV 2 min. (ved en bølgelengde på 395 til 405 nm.).

Lakk med Polybase 2 og tørk i en LED-lampe 60s / UV i 2 min. (ved en bølgelengde på 395 til 405 nm.).

Viktig: Visste du at tørkingen av høyt pigmenterte lakker i en lampe påvirkes av nanometer (strålelengde)? Sørg for at lampen din er kraftig nok. For den nye generasjonen av høyt pigmenterte lakker, er den mest passende bølgelengden 395-405nm. Hvis lampen din har en lavere bølgelengde, doble tørketiden for å sikre riktig polymerisering av materialet. Vi anbefaler å velge en lampe med hvit eller speilbunn. Disse refleksjonene forbedrer kvaliteten på polymeriseringen. Hvis du ikke har en slik lampe, plasser bare et hvitt ark, et speil eller et stykke aluminiumsfolie under bunnen av lampen.

Påfør det valgte topplaget av gelpolering. Tørk i en LED-lampe 60s / UV i 2min.

Skulpturell polybase er et oppløselig produkt, men fjerningen avhenger av det valgte bindingsmidlet:

Ekstra Bond Neglereparasjon med Vitaminer + Polybase = Fjerning Cutter.

Syrefri Bond, Syreprimer + Polybase = oppløsning i gelpoleringsløsemidler 5-10 min.

Base + Polybase = avhengig av den valgte basen velg fjerning metode.

Di-HEMA Trimethylhexyl karbamate, HEMA, Isobornyl; metakrylat. Celluloseacetatbutyrat, PEG-9 dimetakrylat, Hydroksycykloheksyl fenyl keton, Trimethylbenzoyl difenylphosphine oksid, Silika, Glykol HEMA-metakrylat, Bis (metakryloyloxyetyl) fosfat, Hydrokinon, p-

Tomt på lager

Kategori:

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sculptural Polybase, Neutral warm french, 10 ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *