Gratis levering over - 2500nok. Fastekunder - har spesielle rabatt - kontakt oss gabriele@beauty-box.no

Sculptural Polybase, Chic pink french 10 ml.

176kr

Sculptural Polybase, Chic pink fransk 10 ml.

En skulpturell polybase er en kombinasjon av base, farge og gel i én formel. Dette er TRIPOLYMER-teknologi som gjør at du kan få jobben gjort raskt og feilfritt.

Den avanserte TPO-forbindelsen i formelen er ansvarlig for den raske herding av polymerene, selv med et høyt innhold av pigmenter, og sikrer utmerket vedheft av materialet til negleplaten. Det ekstremt høye innholdet av pigmenter og den viskøse teksturen gjør det mulig for produktet å utføre forming og til og med gjenopprette neglens arkitektur uten stor innsats. Den unike viskøse, godt pigmenterte teksturen sikrer en jevn overflate på den formede neglen og fargen.

Flyter ikke, elastisk, selvjevnende, maskerer umiddelbart alle ujevnheter i neglen.

Bærbart som gel: SOLID, HOLDBAR, LANGVARIG.

Varmer / brenner ikke negleplaten.

Enkel påføring og neglelagsdannelse, utfører funksjonen som en neglerot, kan brukes til å gjenopprette neglens arkitektur uten mye innsats.

Det er mulig å utføre kastet fransk teknikk.

vis mindre

Forbered negleplaten som vanlig: utfør en manikyr og gi neglen en form.

Fjern overflødig fett og fuktighet med Didier Lab Dehydrator.

For ulike typer negleplater, velg en av følgende kombinasjoner av bruk. VIKTIG Å VITE! Hvis du ikke påfører en gjennomsiktig base – kan Polybase-pigmentet absorberes i negleplaten.

BOND * (* Syrefri Bond, Ekstra Bond Nail Repair, Syreprimer) + Polybase. Avhengig av typen negleplate, velg en av de ekstra bindemidlene.

Grunnlakk + Polybase. Et tillegg alternativ er å bruke en gjennomsiktig base, som vil jevne ut ekstremt deformerte negler, eller sikre enda bedre vedheft av negleplaten til Polybase.

Bruk av Polybase med gel, akryl og polygele systemer som fargebelegg.

Lyse farger kan lakkes med 1 rikt, formende lag på grunn av permeabiliteten. Lakk mørke farger i 2 lag.

Lakk de mørke fargene på den skulpturelle polybasen i 1 tynn lag og tørk i en LED-lampe i 60 s. / UV 2 min. (ved en bølge lengde på 395 til 405 nm.).

Lakk med Polybase 2 og tørk i en LED-lampe 60s / UV i 2 min. (ved en bølge lengde på 395 til 405 nm.).

Viktig: Visste du at tørking av svært pigmenterte lakker i en lampe påvirkes av nanometer (stråle lengde)? Forsikre deg om at lampen din er kraftig nok. For den nye generasjonen av svært pigmenterte lakker er den mest passende bølge lengden 395-405nm. Hvis lampen din har en lavere bølge lengde, dobbel tørketiden for å sikre riktig polymerisering av materialet. Vi anbefaler å velge en lampe med en hvit eller speilbunn. Disse refleksjonene forbedrer kvaliteten på polymeriseringen. Hvis du ikke har en slik lampe, bare plasser et hvitt ark, et speil eller et stykke aluminiumsfolie under bunnen av lampen.

Påfør det valgte toppstrøket med gelpolish. Tørk i en LED-lampe 60s / UV i 2min.

Skulpturell polybase er et oppløselig produkt, men fjerningen avhenger av de valgte bindings midlene:

Ekstra Bond Nail Repair med Vitaminer + Polybase = Fjerning med kutter.

Syrefri Bond, Syreprimer + Polybase = oppløsning i gelpolish løsemidler 5-10 min.

Base + Polybase = avhengig av valgt base valg og fjerningsmetode.

Di-Hema Trimethylhexyl karbamat, HEMA, Isobornyl; metakrylat. Celluloseacetatbutyrat, PEG-9 dimetakrylat, Hydroksycykloheksylfenyl keton, Trimethylbenzoyl difenylfosfinoksid, Silika, Glykol HEMA-metakrylat, Bis (metakryloyloxyetyl) fosfat, Hydrokinon, p-

2 på lager

Kategori:

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sculptural Polybase, Chic pink french 10 ml.”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *