Gratis levering over - 2500nok. Fastekunder - har spesielle rabatt - kontakt oss gabriele@beauty-box.no

DNKa’ Pro Gel #0006 Flow

169kr

Kjennetegn og konsistens

DNKa’ Pro GeI er allsidige og lavtemperatur geler for forsterkning og forlengelse av negler. På grunn av deres lave surhetsnivå, er de trygge for negleplaten, så de brukes ofte for tynne og sensitive negler. Geler fra DNKa’ Pro GeI-linjen påføres i tre faser: base- og toppbelegg og selve gelen. Pro GeI-serien har en flytende konsistens, og materialet selv tilhører klassen av «harde» belegg. Takket være dette deformeres de ikke under bruk og beholder sin glans. De har et spesielt klebrig lag som fremmer vedheft til negleplaten og letter arbeidet for mesteren. Vi anbefaler å påføre et tynt lag av DNKa’ Rubber Base / Nano Base / Fiber Base under gelbasen.

Lager

– Universal og lavtemperatur gel av tre-fase systemet, som skaper pålitelig beskyttelse mot mekaniske skader, bevarer fargen og gir en langvarig glans.

Påføringsteknologi

  • 1) Påfør en avfetter på den buffede overflaten av neglen.
  • 2) Bruk en syrefri primer for ekstra vedheft.
  • 3) Påfør DNKa’ underlag og tørk neglene under en LED- eller hybridlampe i 60 sekunder. For UV-lamper økes denne tiden til 2 minutter.
  • 4) Bruk DNKa’ Pro Gel og tørk i LED-lampe i 60 sekunder eller UV-lampe i 2 minutter;
  • 5) Dekk neglene med DNKa’ Top No Wipe eller DNKa’ Top Matt No Wipe. For den perfekte glans- eller matteffekten anbefaler vi å tørke neglene med en LED-lampe i 2 minutter eller i en UV-lampe i 3 minutter.

2 på lager

Kategorier: ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “DNKa’ Pro Gel #0006 Flow”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *