Gratis levering over - 2500nok. Fastekunder - har spesielle rabatt - kontakt oss gabriele@beauty-box.no

DNKa’ Pro Gel #0008 Aura (Milky)

169kr

Kjennetegn og konsistens

DNKa’ Pro Gel er allsidige og lavtemperaturgeler for styrking og forlengelse av negler. På grunn av deres lave syrenivå, er de trygge for negleplaten, slik at de ofte brukes på tynne og sensitive negler. Geler fra DNKa’ Pro Gel-linjen påføres i tre faser: base- og toppstrøk og selve gelen. Pro Gel-serien har en flytende konsistens, og materialet tilhører klassen av «hardt» belegg. Takket være dette, deformeres de ikke under bruk og beholder sin glans. De har et spesielt klissete lag som fremmer vedheft til negleplaten og letter arbeidet for mesteren. Vi anbefaler å påføre et tynt lag av DNKa’ Rubber Base / Nano Base / Fiber Base under gelbasen.

Lager

– Universell og lavtemperatur gel av tre-fase systemet, som skaper pålitelig beskyttelse mot mekanisk skade, bevarer fargen og gir en langvarig glans.

Påføringsteknologi

  • 1) Påfør en degreaser på den bufrede overflaten av neglen.
  • 2) Bruk en syrefri primer for ekstra vedheft.
  • 3) Påfør DNKa’ underlag og tørk neglene under en LED- eller hybridlampe i 60 sekunder. For UV-lamper økes denne tiden til 2 minutter.
  • 4) Bruk DNKa’ Pro Gel og tørk i LED-lampe i 60 sekunder eller UV-lampe i 2 minutter;
  • 5) Dekk neglene dine med DNKa’ Top No Wipe eller DNKa’ Top Matt No Wipe. For den perfekte blanke eller matte effekten, anbefaler vi å tørke neglene med en LED-lampe i 2 minutter eller i en UV-lampe i 3 minutter.

1 på lager

Kategorier: ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “DNKa’ Pro Gel #0008 Aura (Milky)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *